Saturday, October 31, 2009

Mazni Matters

Selamat Hari Lahir Ke Dunia

Yang ke 20

Moga segala kebaikan Allah kurniakan kepada anda, dan moga cintaNya melebihi cinta saya kepada anda juga.....

Uhibbukifillah=)


(Tak nak tulis pjg2,sebab ucapan pjg saya khususkan dalam doa saya insyaAllah)


p/s: one thing nk bgtau, smlm my lil' sister(husna yg kcik tu) pgg satu buku nota kecik...buku nota biru yg anda bg time besday sy time f4 kot..die pgg n tnye'-'kak huda bg buku ni kat adik ye??time kasih'. Time tu sy blank kejap-'bila masa aku bg buku tu kt die ye??',cakap dlm hati. Rupa2nya sbb ucapan yg Mazni tulis kt page depan buku nota tu ade tulis 'adik'(ye sebab anda adik 21hari sy huhu) so adik sy tu ingat mmg utk dia....huhu...xpe ye~

2 comments:

mazni mahirah izzati said...

assalamualaikum.. huda
sy jalan2 balik dkt blog awk, sy tgk yg commnt sy x de di sini.. huhu, ssye dah type mungkn mase sy post dulu, ade maslh tknikal.. :) nway kakak huda.. terima kasih byk2.. n doakan sy ye kak.. jazklh.

:) if adik awak nk x pelah, hee.. trgt pula zmn kanak-kanak kite d skolah dulu..

slm syg, mga terus tguh di jln Allah..

alhuda said...

waalaikumsalam

\(^^)/

syg awak!!!=)

insyaAllah, moga sentiasa dalam perlindungan Allah